Työnäytteet

Helsingin Sanomat

Jotkut meistä pysyvät koko elämänsä normaalipainossa – Asiantuntijan mukaan heitä kaikkia yhdistvät nämä tavat, jotka kuka tahansa voi opetella (HS 1.6.2020)
Tämä proteiinipitoinen ruokavalio sopii melkein kaikille, ja suomalaisten suosikkiruoka on mukana (HS 18.5.2020)
Väärät rasvavalinnat näkyvät jo nuortenkin verisuonissa – moni kasvipohjainen tuote voi olla yllättävän petollinen valinta (HS 27.4.2020)

Yhteishyvä

Raudan puutteesta saattavat kärsiä esimerkiksi vauvat ja murrosikäiset tytöt (Yhteishyvä 3/2020)
Suomalaiset syövät liikaa suolaa (Yhteishyvä 4/2019)
Tunnetko jo planetaarisen ruokavalion? (Yhteishyvä 3/2019)
8 tapaa innostaa lasta kokeilemaan uusia makuja (Yhteishyvä 1/2016)
Ruoki suolistoasi, ruokit samalla aivojasi (Yhteishyvä 5/2015)

Kaikkea kannattaa maistaa (Yhteishyvä 9/2014)

Kauneus & Terveys

Syö oikein joka iässä (K&T 16/2018)
Stressi puhuttaa öisin (K&T 8/2018)
”Pidin itseäni laiskana, kun en jaksanut arkea” (K&T 3/2018)
Talveksi talteen (K&T 9/2017)
Sama ruoka, eri vaikutus (K&T 11/2013)

Voi hyvin

Syö itsellesi hyvä mieli (Voi hyvin 1/2018)

Diabetes

Terveyden ja maapallon puolesta (Diabetes 6/2019)
Syötkö vitamiinilisiä varmuuden vuoksi? (Diabetes 4/2019)
Ravinnon ja geenien liitto (Diabetes 1/2017)
Syömisestä tuli ongelma (Diabetes 6/2013)

Sydän

Kun sydänsairaus pelottaa (Sydän-verkkolehti 30.9.2016)
Ruokarytmi rullaamaan (Sydän-verkkolehti 17.3.2015)
Uni tukee painonhallintaa (Sydän-verkkolehti 26.1.2015)

Nova

Syömässä: Langin Kauppahuoneen Piia Vähäsalo (Nova 4/2019)
Syömässä: HOK-Elannon toimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen (Nova 5/2018)
Syömässä: SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä (Nova 10/2014)
Syömässä: Arla Oy:n myyntijohtaja Minna Slotte (Nova 1/2015)

Maku

Ravitsemus nyt: Ikioma superruoka (Maku 8/2017)
Ravitsemus nyt: Ruisleivän anatomia (Maku 7/2017)
Ravitsemus nyt: Pysähdy nauttimaan (Maku 3/2016)

AmmattikeittiöOsaaja

Uuden ajan ruokatutkimusta (AmmattikeittiöOsaaja 1/2020)
Hyvä ruoka tukee toipumista (AmmattikeittiöOsaaja 2/2019)
Päivän kohokohta (AmmattikeittiöOsaaja 2/2018)
Paremman ravitsemuksen puhemies (AmmattikeittiöOsaaja 1/2018)
Syö syöpäriskisi pienemmäksi (AmmattikeittiöOsaaja 3/2017)
Silvoplee on kasvisruokailijan keidas (AmmattikeittiöOsaaja 1/2017)
Vähemmän välttämisruokavalioita (AmmattikeittiöOsaaja 2/2016)

Alimenta

Resilienssi auttaa selviytymään (Alimenta 2/2020)
Kadotitko kyvyn keskittyä? (Alimenta 5/2018)
Verkostoja rakentava visionääri (Alimenta 6/2017)

Uudenmaan Yrittäjät – Yrittäjän Kasvot

Sipoonkorpi sai oman Tilan
Hattubisnestä kolmannessa polvessa
Rakkaudesta käsillä tekemiseen