Tästä alkaa Tarinoita terveydestä

Tiedäthän sen kutkuttavan tunteen, kun alkaa vääjäämättä näyttää siltä, että juuri nyt on aika aloittaa jotakin uutta. Jotakin sellaista, jota olet haaveillut ja harkinnut jo pitkään tekeväsi. Juuri niin minulle, viimein, tänään tapahtui.

Olen ollut sanojen ja kirjoittamisen ammattilainen pian 20 vuotta. Oma viestintäyrityksenikin saavutti tänä keväänä jo varsin kunnioitettavan kahdeksan vuoden iän.

Miksi ihmeessä siis blogini pääsee valloilleen verkkoon vasta nyt?

Olen suunnitellut blogia jo muutaman vuoden ajan. Olen tiennyt jo pitkään, että varsinkin yrittäjälle ”blogi on erinomainen käyttöliittymä”- niin kuin Sisältötoimisto Rouva Sanan tuttu viestijä ja bloggaaja Minna Luoma sen mainiosti sanoittaa.

Faktoja arvostavana ihmisenä vakuutuin kovasti myös niistä yrittäjätarinoista ja numeroista tarinoiden takana, joita digitaalisen markkinointiviestinnän asiantuntija ja kouluttaja Marja Nousiainen esitteli keväällä 2016, kun osallistuin yrittäjille suunnatulle sosiaalisen median koulutusjaksolle. Marja rohkaisi minua jo tuolloin astumaan bloggaajien moniääniseen joukkoon.

Vuonna 2016 en kuitenkaan ollut vielä valmis.

Moni hyvä asia kypsyy entistäkin paremmaksi, kun antaa ajan kulua. Tähän suunnitelmaan en halunnut sännätä suin päin, vaan annoin sen rauhassa kypsyä ja kehittyä. Kesäkuussa 2018 hetki on vihdoinkin sopiva ja oikea.

Ja tästä se nyt sitten alkaa.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan lukemaan Tarinoita terveydestä.

 

4 thoughts on “Tästä alkaa Tarinoita terveydestä

 • kesäkuu 9, 2018 at 7:32 am
  Permalink

  Caramba Krista! Juna on odottanut raiteillaan vuoroaan pitkään, ja nyt sen matka on vihdoin alkanut. Vaikeinta ylivoimaisesti on bloggaamisen aloitus. Helppoa ei bloggaaminen aina välttämättä ole senkään jälkeen, mutta kun juna puksuttaa, suurin kynnys on ylitetty. Sinä teit sen. Jes!

  Sanojen ja kirjoittamisen ammattilaisen ääni ansaitsee tulla esiin ja tarinat kerrotuksi. Hyvää ja ennen kaikkea inspiroivaa ja innostavaa bloggaamisen matkaa Krista <3!

  Reply
  • kesäkuu 9, 2018 at 3:11 pm
   Permalink

   Caramba! Kyllä se on just niin: vaikeinta on aloittaminen. Miten se kynnys voikin olla niin kovin korkea ylitettäväksi? Mutta nyt mennään!

   Reply
 • kesäkuu 9, 2018 at 8:21 am
  Permalink

  Hienoa, upeaa Krista! Itse täällä pähkäilen, mietiskelen, tuumailen vielä blogiani. Pitäisi vaan uskaltaa olla rohkea. Tsemppiä! T. Katja

  Reply
  • kesäkuu 9, 2018 at 3:08 pm
   Permalink

   Hei Katja! Ja kiitos! Kyllä tässä on itselläkin tosi pitkät pähkäilyt takana. Sitten vain koitti se päivä jolloin tiesin: nyt tai ei koskaan. Sinullekin käy ihan varmasti niin! Tsemppiä pohdintoihin 🙂

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *