Asiakkaat

Viestintä Nutrimedia on tehnyt vuosien varrella yhteistyötä lukuisien eri asiakkaiden kanssa. Tässä muutamia esimerkkejä asiakkaista:

  • Agronomiliitto ry
  • Akava ry
  • A-lehdet Oy
  • Ammattikeittiöosaajat ry
  • Ammattiopisto Spesia
  • Elintarviketeollisuusliitto ry
  • Elintarviketieteiden Seura ry
  • Gerontologinen ravitsemus Gery ry
  • Helsingin yliopisto
  • Kuluttajaliitto ry
  • Maa- ja kotitalousnaisten Keskus
  • Mainostoimisto Ezpa Oy
  • Meira Nova Oy / Nova-lehti
  • Otavamedia Oy
  • Readme.fi Oy
  • Ruokatieto Yhdistys ry
  • Sanoma Media Finland Oy
  • Suomen Diabetesliitto ry / Diabetes-lehti
  • Suomen Kaurayhdistys ry
  • Suomen Sydänliitto ry / Sydän-lehti
  • Tutkimus- ja viestintätoimisto Kuule Oy
  • Uudenmaan Yrittäjät ry

Yhteistyökumppanit kertovat:

”Oli ilo jälleen olla Krista Korpela-Kososen haastateltavana. Ravitsemustieteilijänä Krista saa nopeasti kiinni siitä, mistä on kysymys ja hän kirjoittaa erinomaisesti.”
– Ravitsemustieteen professori Mikael Fogelholm Helsingin yliopistosta Helsingin Sanomissa 31.8.2020 julkaistusta artikkelista.

”Erityiskiitos Krista Korpela-Kososelle, jonka vaadin saada itselleni kustannustoimittajaksi, sillä luotto hänen ammattitaitoonsa oli kova. Tein todellakin oikean valinnan, sillä nyt kirjassa kuuluu selkeästi oma ääneni, mutta selkeämmin kuin se tajunnanvirta, jota illan pimeinä tunteina olen koneen äärellä kirjoittanut.”
– Laillistettu ravitsemusterapeutti Hanna Partanen
tietokirjassaan Rytmidieetti (Readme.fi 2020)

”Krista Korpela-Kosonen on osaava toimittaja, jolta syntyy asiantuntevia juttuja sekä ravitsemusalalta että muista elintarvikealan aihepiireistä. Krista on perehtyvä, täsmällinen ja tuottaa erinomaista tekstiä. Yhteistyömme on toiminut erinomaisesti jo useamman vuoden ajan.”
– Asiakasviestintäpäällikkö Leena Honkaniemi
Meira Nova Oy, Nova-lehti

”Krista Korpela-Kososen jäsenlehteemme kirjoittamat jutut nousevat lukijapalautteissa kiitetyimpien kärkeen. Kristan selkeä kirjoitustyyli ja tiivistämisen taito innostavat lukemaan tekstit alusta loppuun. Jutuista välittyy laaja tietämys ravitsemisalasta  ja ammattimainen ote kirjoittamiseen.”
– Toiminnanjohtaja Marjut Huhtala
Ammattikeittiöosaajat ry