Työnäytteet

Maku

Ravitsemus nyt: Ikioma superruoka (Maku 8/2017)
Ravitsemus nyt: Ruisleivän anatomia (Maku 7/2017)
Ravitsemus nyt: Pysähdy nauttimaan (Maku 3/2016)
Erilainen lautasmalli: Joustavaa kasvissyöntiä (Maku 4/2013)

Voi hyvin

Syö itsellesi hyvä mieli (Voi hyvin 1/2018)

Kauneus & Terveys

”Pidin itseäni laiskana, kun en jaksanut arkea” (K&T 3/2018)
Talveksi talteen (K&T 9/2017)
Sama ruoka, eri vaikutus (K&T 11/2013)
Ärtyvä suoli kuntoon D-vitamiinilla (kauneusjaterveys.fi 30.9.2016)

Diabetes

Ravinnon ja geenien liitto (Diabetes 1/2017)
Syömisestä tuli ongelma (Diabetes 6/2013)

Sydän

Kun sydänsairaus pelottaa (Sydän-verkkolehti 30.9.2016)
Uni tukee painonhallintaa (Sydän-verkkolehti 26.1.2015)

Yhteishyvä

10 painavaa faktaa: näin sokeri vaikuttaa kehoosi (Yhteishyvä 1/2017)
8 tapaa innostaa lasta kokeilemaan uusia makuja (Yhteishyvä Live 1/2016)
Ruoki suolistoasi, ruokit samalla aivojasi (Yhteishyvä Live 5/2015)

Kaikkea kannattaa maistaa (Yhteishyvä 9/2014)

Nova

Syömässä: SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä (Nova 10/2014)
Syömässä: Arla Oy:n myyntijohtaja Minna Slotte (Nova 1/2015)

AmmattikeittiöOsaaja

Paremman ravitsemuksen puhemies (AmmattikeittiöOsaaja 1/2018)
Syö syöpäriskisi pienemmäksi (AmmattikeittiöOsaaja 3/2017)
Silvoplee on kasvisruokailijan keidas (AmmattikeittiöOsaaja 1/2017)
Vähemmän välttämisruokavalioita (AmmattikeittiöOsaaja 2/2016)

Uudenmaan Yrittäjät/Yrittäjän Kasvot

Tyytyväiset asiakkaat ovat valmentajan tärkein verkosto
Pieni punainen unelma – Liina-Lyydia Jämsän MiniKiska