Työnäytteet

Helsingin Sanomat

Tällainen on uusi syömishäiriö arfid, jonka kuviteltiin aiemmin olevan vain lasten ongelma (HS 6.10.2021)
Söitkö aamulla kaurapuuroa? Se selittää, miksi sinulla on nälkä nyt – 3:5-sääntö on sopiva ruokarytmi aikuisille, sanoo asaintuntija (HS 28.7.2021)
Moni noudattaa suosittua fodmap-ruokavaliota väärin, ja sillä voi olla vakavia seurauksia – ravitsemusterapeutti kertoo kolme riskiä (HS 1.3.2021)
Nämä kaikki oireet voivat johtua raudanpuutteesta – ”täsmäsyöminen” on paras keino rautavajeen ehkäisyyn ja hoitoon, sanoo asiantuntija (HS 11.1.2021)
Suomen lautasmallin vieressä on lasi maitoa, Kreikassa punaviiniä – professori selittää, miksi eri maiden ravitsemussuosituksissa on niin paljon eroja (HS 31.8.2020)
Väärät rasvavalinnat näkyvät jo nuortenkin verisuonissa – moni kasvipohjainen tuote voi olla yllättävän petollinen valinta (HS 27.4.2020)

Yhteishyvä

Uudet pohjoismaiset ravitsemussuositukset – katso mikä muuttuu ja miksi (Yhteishyvä 21.6.2023)
Miten syödä puoli kiloa kasviksia päivässä? Tavoite tulee helposti täyteen näillä vinkeillä (Yhteishyvä 23.5.2023)
Syö suolistoystävällisesti – tarkista toteutuvatko nämä 5 kohtaa ruokavaliossasi (Yhteishyvä 5/2021)
Syö ilolla (Yhteishyvä 3/2021)
Tunnetko jo planetaarisen ruokavalion? (Yhteishyvä 3/2019)

Kauneus & Terveys

Syö oikein joka iässä (K&T 16/2018)
”Pidin itseäni laiskana, kun en jaksanut arkea” (K&T 3/2018)
Talveksi talteen (K&T 9/2017)
Sama ruoka, eri vaikutus (K&T 11/2013)

Diabetes

Säännöllinen syöminen auttaa ahmijaa (Diabetes 5/2022)
Hyvän unen ruokaa (Diabetes 1/2021)
Terveyden ja maapallon puolesta (Diabetes 6/2019)
Syötkö vitamiinilisiä varmuuden vuoksi? (Diabetes 4/2019)
Ravinnon ja geenien liitto (Diabetes 1/2017)

Koti ja maaseutu

Joustava ruokasuhde on lapsen tärkein ravitsemustaito (Koti ja maaseutu 3/2022)
Pohjoismainen ruokavalio on tutkitusti terveellinen (Koti ja maaseutu 2/2021)

Nova

Syömässä: Langin Kauppahuoneen Piia Vähäsalo (Nova 4/2019)
Syömässä: HOK-Elannon toimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen (Nova 5/2018)
Syömässä: Arla Oy:n myyntijohtaja Minna Slotte (Nova 1/2015)
Syömässä: SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä (Nova 10/2014)

Maku

Ravitsemus nyt: Ikioma superruoka (Maku 8/2017)
Ravitsemus nyt: Ruisleivän anatomia (Maku 7/2017)
Ravitsemus nyt: Pysähdy nauttimaan (Maku 3/2016)

AmmattikeittiöOsaaja

Meidän koulun Super-Marjo (AmmattikeittiöOsaaja 3/2022)
Hyvä ruoka tukee toipumista (AmmattikeittiöOsaaja 2/2019)
Päivän kohokohta (AmmattikeittiöOsaaja 2/2018)
Paremman ravitsemuksen puhemies (AmmattikeittiöOsaaja 1/2018)
Silvoplee on kasvisruokailijan keidas (AmmattikeittiöOsaaja 1/2017)

Alimenta

Kaisa Somerpalo syttyy uuden ideoinnista (Alimenta 2/2023)
Resilienssi auttaa selviytymään (Alimenta 2/2020)
Kadotitko kyvyn keskittyä? (Alimenta 5/2018)
Verkostoja rakentava visionääri (Alimenta 6/2017)