Työnäytteet

Yhteishyvä

Suomalaiset syövät liikaa suolaa (Yhteishyvä 4/2019)
Tunnetko jo planetaarisen ruokavalion? (Yhteishyvä 3/2019)
10 painavaa faktaa: näin sokeri vaikuttaa kehoosi (Yhteishyvä 1/2017)
8 tapaa innostaa lasta kokeilemaan uusia makuja (Yhteishyvä 1/2016)
Ruoki suolistoasi, ruokit samalla aivojasi (Yhteishyvä 5/2015)

Kaikkea kannattaa maistaa (Yhteishyvä 9/2014)

Kauneus & Terveys

Kaikki tärkeä tallessa (K&T 10/2019)
Syö oikein joka iässä (K&T 16/2018)
Stressi puhuttaa öisin (K&T 8/2018)
”Pidin itseäni laiskana, kun en jaksanut arkea” (K&T 3/2018)
Talveksi talteen (K&T 9/2017)
Sama ruoka, eri vaikutus (K&T 11/2013)

Voi hyvin

Syö itsellesi hyvä mieli (Voi hyvin 1/2018)

Diabetes

Terveyden ja maapallon puolesta (Diabetes 6/2019)
Syötkö vitamiinilisiä varmuuden vuoksi? (Diabetes 4/2019)
Ravinnon ja geenien liitto (Diabetes 1/2017)
Syömisestä tuli ongelma (Diabetes 6/2013)

Sydän

Mielikin tarvitsee ensiapua (Sydän-verkkolehti 2.5.2018)
Kun sydänsairaus pelottaa (Sydän-verkkolehti 30.9.2016)
Uni tukee painonhallintaa (Sydän-verkkolehti 26.1.2015)

Nova

Kun uusi ruoka pelottaa (Nova 8/2019)
Syömässä: Langin Kauppahuoneen Piia Vähäsalo (Nova 4/2019)
Syömässä: HOK-Elannon toimitusjohtaja Veli-Matti Liimatainen (Nova 5/2018)
Syömässä: SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä (Nova 10/2014)
Syömässä: Arla Oy:n myyntijohtaja Minna Slotte (Nova 1/2015)

Maku

Ravitsemus nyt: Ikioma superruoka (Maku 8/2017)
Ravitsemus nyt: Ruisleivän anatomia (Maku 7/2017)
Ravitsemus nyt: Pysähdy nauttimaan (Maku 3/2016)
Erilainen lautasmalli: Joustavaa kasvissyöntiä (Maku 4/2013)

AmmattikeittiöOsaaja

Hyvä ruoka tukee toipumista (AmmattikeittiöOsaaja 2/2019)
Helppo tehdä terveellisiä valintoja (AmmattikeittiöOsaaja 3/2018)
Päivän kohokohta (AmmattikeittiöOsaaja 2/2018)
Paremman ravitsemuksen puhemies (AmmattikeittiöOsaaja 1/2018)
Syö syöpäriskisi pienemmäksi (AmmattikeittiöOsaaja 3/2017)
Silvoplee on kasvisruokailijan keidas (AmmattikeittiöOsaaja 1/2017)
Vähemmän välttämisruokavalioita (AmmattikeittiöOsaaja 2/2016)

Alimenta

Kadotitko kyvyn keskittyä? (Alimenta 5/2018)
Verkostoja rakentava visionääri (Alimenta 6/2017)

Uudenmaan Yrittäjät – Yrittäjän Kasvot

Tyytyväiset asiakkaat ovat valmentajan tärkein verkosto
Hattubisnestä kolmannessa polvessa
Rakkaudesta käsillä tekemiseen